TULE MUKAAN TEKEMÄÄN EDUSTAJISTOVAALEJA

Edustajistovaalit järjestetään marraskuussa kaikissa ammattikorkeakouluissa sekä kaikissa ylioppilaskunnissa Tampereen ja Helsingin ylioppilaskuntia lukuunottamatta. Demariopiskelijat kutsuvat sinut mukaan vaalityöhön. Nyt voit ilmoittautua ehdokkaaksi tai kampanjatiimiin. Kaikkia tarvitaan!

Haluat olla tekemässä opiskelupaikkakunnastasi ja opiskeluyhteisöstäsi entistä paremman?
Haluatko olla vaikuttamassa korkeakoulusi edunvalvontaan ja päätöksentekoon?
Kiinnostaako sinua kokeilla siipiäsi kampanjan tekemisessä?

Ehdokaslomakkeella voit ilmiantaa itsesi ehdokkaaksi tai kampanjatiimiin. Voit myös kertoa lomakkeella, että ehdokkuus mietityttää ja otamme sinuun yhteyttä! Lomake löytyy täältä!

Jos et itse tällä hetkellä opiskele voit silti ilmoittautua mukaan kampanjatiimiin! Kaikkien apu on tarpeen, yhdessä olemme enemmän.

Olemme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita puolustava feministinen järjestö. Koetko, että tasa-arvo, vapaus ja yhdenvertaisuus on myös sinun arvojasi? Uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella.

Tutustu SONKin tietosuojaselosteeseen.

Lisätietoja:
Aleksanteri Gustafsson, aleksanteri.gustafsson@sonk.fi
045 2775070

Ville Kurtti, ville.kurtti@sonk.fi
045 1129299

TUTUSTU SONKIN EDUSTAJISTOVAALITEEMOIHIN

Tänä syksynä edustajistovaalit käydään kaikissa muissa ylioppilaskunnissa paitsi Tampereen ja Helsingin ylioppilaskunnissa sekä kaikissa opiskelijakunnissa. SONK on laatinut valtakunnalliset edustajistovaaliteemat. Vaaliteemat ovat rakentuneet sosialidemokraattisten perusarvojen ympärille: tasa-arvo, solidaarisuus ja vapaus. SONK pitää tärkeänä että vaaliteemat edistävät intersektionaalista feminismiä sekä antirasismia.

EHDOKKAALLE

Ehdokkaalta odotamme intoa vaikuttaa yhteisiin asioihin sekä sitoudut sosialidemokraattisiin perusarvoihin: tasa-arvo, solidaarisuus ja vapaus. Lisäksi sitoudut edistämään feminismiä ja antirasimia toiminnassasi.

Demariopiskelijoiden listalta lähtevälle ehdokkaalle tarjoamme käyttöön yhteiset vaaliteemat, some-näkyvyyttä sekä markkinointimateriaalia. Tämän lisäksi järjestämme koulutusta ja yhteisiä kampanjatilaisuuksia.

Tämän vuoden edarivaalikoulutus ehdokkaille järjestetään 25.9. klo. 10.00 alkaen. Koulutuksessa käydään läpi, mistä edustajistossa päätetään, SONKin vaalikärkiä sekä vinkkejä ja koulutusta kampanjointiin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutukseen täällä.